logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Euroexam 7

Euroexam nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam

Az Újpesti Nyelviskola évek óta az Euroexam vizsgaközpont partneriskolája. Iskolánkban tapasztalt tanárok segítségével, kislétszámú csoportban készülhetsz fel az Euroexam B2 középfokú és C1 felsőfokú angol nyelvvizsgáira. Célirányos felkészítés a nyelvvizsga típusfeladataira, vizsgatippek, hasznos ötletek, hogy a legnagyobb eséllyel indulhass a vizsgán! Felkészítő tanfolyamaink komplex írásbeli és szóbeli próbavizsgával zárulnak.
Következő tanfolyamkezdés: július 08, 22.

ANGOL NYELVVIZSGA-ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Euroexam B2 nyelvvizsgára felkészítő nyári intenzív kurzus: 2 hét, 40 óra, heti 5x4 tanórában, hétfőtől péntekig 9.00-12.15-ig. Tandíj: 52.000,-Ft.

Tananyag: Eurocity B2 Student's Book (a tankönyv a nyelviskolában megvásárolható, ára 4.500- Ft). Tanfolyamkezdés: július 08, 22.

A következő középfokú nyelvvizsga időpontja: július 20 és augusztus 24.

Amennyiben szeretnél részt venni a tanfolyamon, kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és szintfelmérő tesztet:

Jelentkezési lap nyári csoportos tanfolyamra

https://www.ujpestinyelviskola.hu/webshop/b2-euro-szintfelmero/

Felkészítő tanfolyamainkat a nyelvvizsga időpontokhoz igazítjuk. Aktuális vizsgahelyszínek és -időpontok, valamint online jelentkezés a vizsgára: a www.euroexam.org honlapon.

 

1996
Az alapítás éve
1601
A hírlevélre feliratkozottak száma
15236
Az eddigi diákok száma
8
Fős csoportok

ÚJPESTI NYELVISKOLA

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Tagságaink

NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE

logo

Hírlevél feliratkozás

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info