logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


IMG 0546

tábor boritokep

Egy hét vidám angolozás a gyerekek kedvenc témáira építve!

2024 nyarán immár 11. alkalommal invitáljuk a gyerekeket angol napközis táborainkba. 5-11 éveseknek tervezett tábori programunkat korosztály és tudásszint alapján kialakított, kb. 10 fős csoportokban szervezzük. Ebben az évben kétféle témával, 4 héten keresztül várjuk táborozóinkat:

06.24-28: Kids Club Spy Camp - Szuperkémek

07.01-05: Kids Club Spy Camp - Szuperkémek

07.08-12: Kids Club Indian Camp - Indián tábor

07.15-19: Kids Club Indian Camp - Indián tábor

A tábor teljes hetét átszövi az angol nyelv, szinte folyamatos használata, miközben táborozók különleges tudásra is szert tesznek!

A gyerekek ezekben a táborokban egy különleges, számukra sokszor új „birodalmat” fedeznek fel, hiszen egy képzeletbeli utazásra visszük őket egy izgalmas nyaralásra, vagy a kalózok, indiánok, lovagok, kémek, egyiptomiak és az ősemberek világába! Egy-egy téma kreatív feldolgozásával a gyerekek nem csak az angoltudásukat fejlesztik, hanem nagyon sok új, hasznos dolgot is megtanulnak.

A tematikus táborok célja a gyerekek nyelvtanulás iránti motivációjának fejlesztése, erősítése. Leköti őket az új, különleges és izgalmas téma, így szinte észre sem veszik, milyen sokat megtanulnak angolul. Visszatérő táborozóinkat pedig minden évben új meglepetésekkel várjuk!

Természetesen a táborainkban is hűek maradunk a Kids Club alapelveihez, és bármiről szóljon is a táborunk, a hangsúly mindig az életszerű, mindennapi helyzetekben használható angol szókincs, nyelvtudás fejlesztésén van.

A játékos angol foglalkozások mellett, kézműves feladatok, mozgásos és csapatjátékok is a táborok részét képezik.

Arról nem is beszélve, hogy a különleges témák, helyek, ahová képzeletben elutazunk, milyen sok mindennel gazdagítják a gyerekek általános műveltségét is!

A szülők pedig sokszor meglepődve tapasztalják, hogy gyermekük nem csak angolul tanul, hanem a történelemmel, földrajzzal is játékosan ismerkedik, előveszi az otthon fellelhető könyveket, lexikonokat, a nagyobbak pedig esténként az interneten kutatnak a témában.

Plakát2 szuperkémek 2024

Plakát2 indián 2024

Tabori napirend 2021 

Jelentkezési lap Kids Club nyári táborba - (online kitölthető)

Letölthető jelentkezési lap - Kids Club tábor - (pdf formátumban)

Szülői nyilatkozat Kids Club táborhoz

A tábor díját online webshopunkban, az alábbi linken keresztül lehet átutalással befizetni:

https://ujpestinyelviskola.hu/tabor/uzlet/

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

Üdvözlünk a vidám nyelvtanulás világában!Nyelvtanulás gyerekeknek?Élményszerűen és kommunikatív módon?Igen, a Kids Clubban már 6 hónap...
 Nyelviskolánkban, illetve igény szerint kiszállással oktatunk csoportban vagy egyénileg egy céghez tartozó munkatársakat.Bizonyítsd be,...
Euroexam - heti gyakorlófeladatok...

ÚJPESTI NYELVISKOLA

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Tagságaink

NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE

logo

Hírlevél feliratkozás

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info