logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Nyelvtanfolyam és nyaralás az egész családnak

Évről évre tapasztaljuk, hogy egyre több szülő keres olyan tartalmas programot gyermekei és saját részére, amely az aktív pihenést és a tanulást ötvözi úgy, hogy a család apraja-nagyja feltöltődve, új ismeretekkel és élményekkel gazdagodva térjen haza az egy-, két- vagy akár többhetes utazásról.

Máltai partneriskolánk, a Gateway School of English, amely maga is egy családi vállalkozásként működő intézmény, minden családnak egyénre szabott megoldást kínál, és gondoskodik a szállásról, ellátásról, oktatásról, szabadidős programokról, kirándulásokról egész évben.

Amíg a szülők délelőtti nyelvtanfolyamon vesznek részt, gyermekük is tanulhat életkorának megfelő gyermek- vagy junior csoportban, vagy a nyelviskola által szervezett szabadidős programokon vehet részt. A legkisebbeknek (0-3 éves korig) pedig gyermekfelügyeletet biztosítanak addig, amíg a család többi tagja az iskolában tanul. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak a gyerekek járjanak tanfolyamra, délutánonként pedig szüleikkel közösen fedezzék fel a sziget szépségeit, látnivalóit, fürödjenek, kiránduljanak, egyszóval élvezzék a mediterrán nyaralást.

Az iskola a tengerparthoz közeli, saját üzemeltetésű szálláshelyén biztosít félpanziós szállást (3-4 ágyas, erkélyes szobákban) a családok részére. Lehetőség van megszállni az iskola szomszédságában lakó, gondosan kiválasztott vendéglátó családoknál is. Ez esetben a reggelit és vacsorát vendéglátóinkkal közösen, családi körben fogyaszthatjuk el. Egyéni igény szerint a közelben található 3-4-5 csillagos szállodák egyikét is választhatjuk.

kovencz gabor

Iratkozz be hozzánk személyesen!

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.

Vagy hívjon bizalommal:
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602

English File online ...
Nyelvtanulás? Gyerekjáték!Az LCF Kids Clubs franchise partnereként 2009 óta szervezünk angol foglalkozásokat a IV. kerületben 2-14 éves gyerm...

ÚJPESTI NYELVISKOLA

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Tagságaink

NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE

logo

Hírlevél feliratkozás

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info