logo suli 2016

Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. I.em.
Telefon: (1) 369-8674, 0630 9524 602
E-mail: info@ujpestinyelviskola.hu


acebook


Az Újpesti Nyelviskola 1996 óta működik Budapesten, Újpest központjában, az Árpád út 56. szám alatt lévő Átrium üzletházban. A IV. kerület frekventált, jól megközelíthető része ez, így nem csak Újpestről, de a szomszédos kerületekből és a környező településekről (pl. Fót, Dunakeszi) is érkeznek tanulóink.

Működésünk legfontosabb szempontja az oktatás minőségének és körülményeinek folyamatos fejlesztése, és a nálunk tanulók számára nyelvi szolgáltatások széles skálájának biztosítása. Ezt a célkitűzésünket hazai és nemzetközi kapcsolataink révén tudjuk megvalósítani, amelyek biztos szakmai hátteret és tanáraink számára rendszeres továbbképzést biztosítanak.

2016 óta nyelviskolánk a máltai GSE (Gateway School of English) angol nyelviskola partnerintézménye. Felnőtt, junior és családi nyelvtanfolyamokat kínálunk szállással, ellátással és szabadidős programokkal együtt egész évben.

2010 óta vagyunk az Euroexam vizsgapartnere. Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkon a vizsgaközpont kiadványait használjuk, a nyelvvizsgázók számára célirányos vizsgafelkészítést és próbavizsgát biztosítunk.

2009-ben csatlakoztunk a korai nyelvoktatásra specializálódott, angliai központú LCF Kids Club nemzetközi hálózatához, annak IV. kerületi képviseleteként. 2-14 éves gyermekek részére szervezünk angol és német nyelvtanfolyamokat, nyári táborokat, klubrendezvényeket.

2002 óta a NYESZE (Nyelviskolák Szakmai Egyesülete) tagiskolája vagyunk

Iskolánkban barátságos légkör és modern, jól felszerelt, légkondicionált tantermek fogadják a nyelvtanulókat. A tanfolyamokon jól felkészült, lelkes, szakképzett nyelvtanároktól tanulhat kislétszámú csoportokban. Az ingyenes szintfelmérés és a szintenkénti, tanúsítvánnyal igazolt záróvizsga része a tanfolyamoknak. A tanfolyamokhoz szükséges tankönyvek az iskolában kedvezményesen megvásárolhatók.

Hallgatóinknak 5-10% törzshallgatói tandíjkedvezményt biztosítunk az elvégzett tanfolyamok számától függően.

Letölthető video- és hanganyagok...
Egymásra épülő tudásszintjeink lehetővé teszik a folyamatos, kiegyensúlyozott haladást, és a szintenkénti bekapcsolódási lehetőséget ú...
  Tanfolyamkezdés2023 Ősz szeptember 18.2024 Téljanuár 8.2024 Tavaszáprilis 2.2024 Nyárjúnius 24. ...
 

ÚJPESTI NYELVISKOLA

Elhatároztad, hogy belevágsz egy új nyelv tanulásába? Frissítenéd régebben megszerzett nyelvtudásodat? Külföldi munkavállalás előtt állsz? Nyelvvizsgára készülsz? Gyere el hozzánk, és segítünk, hogy elérd a kitűzött célt!

Tagságaink

NYELVISKOLÁK SZAKMAI EGYESÜLETE

logo

Hírlevél feliratkozás

A(z) Újpesti -nyelviskola honlapja cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát. További info